PowerSlim

PowerSlim betekent niet minder eten, maar anders eten!


Allereerst is het belangrijk om op het juiste gewicht te komen. Een jaar lang op je streefgewicht blijven zorgt voor stabiliteit in gewicht voor de rest van je leven.

Hoe? Een juiste combinatie van koolhydraten, vetten en eiwitten. Door persoonlijk advies help ik je om op  gewicht te blijven en toch lekker te eten.


Ik ben een  gecertificeerd PowerSlim voedingscoach en ik help mensen om hun streefgewicht te bereiken en te behouden. Ik werk met het PowerSlim afslankconcept, dit betekent gemiddeld 1 kilo  gewichtverlies per week en toch lekker eten. Wekelijks kom je bij mij om te meten en wegen, en om te bespreken hoe het gaat en waar je tegen aanloopt.


Met 6 eetmomenten per dag heb je geen honger  gevoel. In fase 3 coach ik je na het behalen van je streefgewicht  en blijf je bij mij komen tot het moment dat je gewicht stabiel is. Daarna weet je hoe je op gewicht kunt blijven!

AFSLANKEN IN 3 FASES


Fase 1:  Afvallen


In de eerste fase neem je 5 tot 7 PowerSlim-producten per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtverlies. Je blijft in fase 1 totdat 80% van je gewenste gewichtverlies is bereikt.


Fase 2:  Bereik van je streefgewicht


In de overgangsfase bereik je je streefgewicht. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu.

In deze fase leer ik je wat nu verstandige keuzes en de juiste hoeveelheden voor je zijn.


Fase 3:  Voorkomen jojo effect


Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt laat ik je nog niet los. Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in de stabilisatiefase gezond te eten om je gewicht te stabiliseren en leren te behouden.
Copyright 2018 STUDIO BREUER COACHING BEWEGING VOEDING


Maak een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek met Astrid uw Voedingscoach.

Studio Breuer_FB profielfoto
PS00001_PowerSlim-Starterspakket-2
astrid john koffietafel2020
  • Deskundig advies
  • Lekkere producten
  • Gezond voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Volwaardige, eiwitrijke voeding
  • Behoud van spiermassa
  • Bevordert de stofwisseling
  • Ontwikkeld door diĆ«tisten
  • Nazorgtraject gewichtsbehoud


STUDIO BREUER HELLEVOETSLUIS

COACHING, BEWEGING & VOEDING


Opzoomerlaan 113C

Affuitloods in de Vesting

3221 AN  Hellevoetsluis

0181-399950 of 0654347010


info@astridbreuerafslankstudio.nl